SERVICES
ABOUT
CONTACT

FLUBDUP.
KOOLWITJESLAAN 33

2950 KAPELLEN

BE TRAINED.

OP MAAT GEMAAKTE TRAININGEN VOLGENS DE NODEN VAN JOUW BEDRIJF.

Adobe Photoshop 

Adobe InDesign

Adobe Illustrator

Grafisch vormgeven

Als docent Grafische vormgeving bij het Centrum voor Avondonderwijs, laat ik maar al te graag professionals proeven van de Adobe software en het creatief ontwerpen in groeplessen. Op die manier worden de studenten de basisskills en best practises aangeleerd om een algemene kennis van de programma's, de lay-out en het vormgeving an sich op te doen.  

Soms is het niet zo evident om voor kleine opdrachten telkens beroep te doen op een grafisch ontwerpbureau. 

Soms is het gewoon makkelijk een aantal van jouw medewerkers kennis hebben om zich aardig uit de voeten te helpen met de grafische programma's van Adobe, waarbij soms de algemene opleidingen niet voldoende ver reiken om echt toepasbaar te zijn binnen jullie bedrijf. 

Wil je jouw medewerkers of jezelf in een persoonlijke omgeving kennis laten maken met de programma's, volledig op maat van jouw bedrijf, waarvoor jouw bedrijf het programma zal gebruiken? Dat kan. Persoonlijk, face to face en on-the-job gericht. Helemaal volgens de noden van jouw bedrijf, waarbij de cursus volledig is samengesteld volgens wat jullie echt nodig hebben. 

Lijkt je dit interessant? Neem gerust contact op. Op die manier bekijken we samen wat voor jouw bedrijf of voor jou persoonlijk het meest interessant lijkt. 

 

LOOKING FOR A NEW PARTNER?

GRAFISCH ONTWERP

Be fierce.

Be yourself.

SOCIAL MEDIA

Be social.

TRAINING
 

Be skilled.

FOTOGRAFIE

  • facebook link naar flubdup facebook
  • instagram icoon voor link
  • pinterest icoon voor link