een creatief ontwerpbureau onder leiding van een gepassioneerde en enthousiaste grafisch ontwerper.

dat zorgt voor magie. 

christophe claeys

Flubdup. staat onder leiding van Christophe Claeys, een hyper gedreven, enthousiaste en gemotiveerde grafisch ontwerper en fotograaf. 

Christophe kent als geen ander de klappen van de zweep om als jonge onderneming aan de slag te gaan en jouw visie uit te bouwen tot een merk. 

Hij werkte jaren als zelfstandige uitbater van een aantal benzinestations in Antwerpen, waarbij hij de dagelijkse leiding combineerde met het implementeren van zijn visie op hoe hij als onderneming naar buiten wou komen. 

In 2012 won Christophe met zijn station de prijs voor beste Total-shop van Europa. 

Na een intense periode van studie, besloot Christophe eind 2017 zijn passie te volgen en richtte hij Flubdup. op. 

Een creatieve studio met een straight-forward aanpak geheel binnen de stijl van Christophe zelf. Gedreven, enthousiast en recht voor de raap. 

Zijn ervaring binnen de grafische sector en het bedrijfsleven deelt Christophe met studenten binnen de grafische wereld, door hen een stageplaats aan te bieden waarbij ze alle aspecten van een grafisch bureau leren ontdekken.

Daarnaast is Christophe docent Grafische Vormgeving bij het Centrum voor Avondonderwijs, waar hij volwassenen maar al te graag warm maakt voor alles wat te maken heeft met grafisch ontwerp. 

perfectionistisch bijt ik mij vast in jouw project. het is dat enthousiasme dat mij 's nachts wakker houdt.